Liviu Voiculescu, mesaj pentru cei care i-au cerut demisia de la conducerea PNL Olt: Nu plec!

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a postat, miercuri, un text pe pagina sa de socializare care conține un mesaj pentru cei care, în aceste zile, i-au cerut public să-și dea demisia din funcție. Iar mesajul său este: Nu plec!

Deși procentele obținute în alegerile locale de duminică de liberali, atât în Slatina, cât și la nivelul județean, nu sunt cele pe care reprezentanții PNL Olt au mizat, Liviu Voiculescu are un mesaj clar pentru cei ce i-au cerut demisia: nu va demisiona!

Liderul liberal a găsit și explicația pentru rezultatele slabe obținute la alegeri: PSD este prea puternic în Olt.

„29% un scor la nivel municipal și 31% scorul PNL pe județ sunt rezultate de necontestat obținute de filiala noastră la aceste alegeri locale.

Este evident că ne-am fi dorit mai mult, însă este la fel de evident că șansele PNL de a obține mai mult într-un județ realmente înroșit în ultimii 30 de ani de politică social-democrată nu au fost maximale”, se arată în textul postat de Voiculescu pe Facebook.

În acest context, „mergem mai departe”.

„Suntem în continuare o filială a PNL puternică și mai hotărâtă ca oricând să facem o opoziție constructivă pentru Slatina și pentru județul Olt. Mergem mai departe mai deciși, mai motivați și mai puternici!”, mai scrie, în mediul virtual, liderul PNL Olt.

Primul liberal care i-a cerut demisia lui Liviu Voiculescu este Mario De Mezzo. Într-o postare pe pagina sa de socializare, acesta spune că Liviu Voiculescu trebuie să demisioneze din mai multe rațiuni, inclusiv pentru că scorul obținut la alegerile de duminică este sub procentul cu care el era creditat într-un sondaj de opinie, dar și pentru că el nu a câștigat în nici una dintre cele 48 de secții de votare.

O a doua solicitare de demisie a venit de la Marian Vasile, primarul PNL care a câștigat un nou mandat de primar al comunei Studina cu peste 83%.

„Am tăcut destul!
Aseară la emisiune, azi si oricând, o spun cu toată puterea:
Liviu Voiculescu, ajunge!
PNL Olt nu este SRL!
DEMISIA!”, a postat, pe Facebook, Marian Vasile.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here