Siminica Mirea, locul doi pe lista PSD Olt la Senat: Voi promova proiecte menite să asigure o viață mai bună tuturor românilor!

Senatoarea PSD de Olt Siminica Mirea va candida pentru un al doilea mandat de parlamentar pe lista organizației despre care spune că este cea mai performantă echipă politică din județ și chiar din țară.

Siminica Mirea candidează de pe poziția a doua a listei PSD Olt la Senat, locul doi fiind considerat loc eligibil. Ea spune că și-a depus candidatura pentru oameni, pentru a fi alături de ei în viitoarea legislatură..

„Doresc să fiu alături de oameni, departe de disputele politice, iar, în continuare, nu mă voi opri niciodată din a lua decizii sau a susține proiecte care vin în sprijinul tuturor cetățenilor.

Aşadar, astăzi, pentru oameni și pentru a fi în continuare alături de voi în viitoarea legislatură, mi-am depus candidatura la alegerile parlamentare, care vor avea loc pe 6 decembrie”, a spus, joi, Siminica Mirea.

În mandatul care se încheie, senatoarea Siminica Mirea inițiat și susținut proiecte importante în domenii precum cel al educației, sănătății sau justiției.

„Astfel de proiecte au stat la baza siguranței oamenilor, având simplul scop de a rezolva probleme, prin implementarea de măsuri și soluții reale. Deși aceste date sunt publice şi pot fi accesate de oricare dintre voi, doresc totuşi să menționez faptul că am iniţiat proiecte legislative care susţineau creşterea limitelor de pedeapsă pentru săvârşirea infracţiunilor cu violenţă şi contra vieţii sexuale, precum şi a situaţiei în care se poate pătrunde în domiciliul unei persoane, fără existența unui mandat de percheziţie, ştiind că o persoană se află în pericol.

De asemenea, am susținut proiecte privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, cât și pentru recunoașterea meritelor personalului medical participant la acțiuni medicale împotriva Covid – 19. În continuare, ar fi multe de adăugat, dar am să mă opresc, pentru moment, aici; în schimb, n-o să mă opresc din iniţierea sau susţinerea unor astfel de proiecte legislative care vin în sprijinul vostru”, arată senatoarea de Olt într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

Siminica Mirea susține că se simte onorată să facă partea din cea mai performantă echipă politică din județ și chiar din țară, afirmând că crede în valori precum dreptate socială, demnitate și solidaritate.

„Mă simt onorată că fac parte din cea mai performantă echipă politică din județ și, chiar din țară! Voi susține și voi promova acele proiecte de lege menite să asigure o viață mai bună tuturor românilor! Cred în valori precum dreptate socială, demnitate și solidaritate, indispensabile unei Românii pentru toți. PSD Olt propune pentru noul Parlament oameni conectați la adevăratele probleme ale societații. Un vot pentru PSD, un vot pentru România noastră!”, a mai scris, pe Facebook, Siminica Mirea.

Deviza senatoarei de Olt este „Siguranța unui trai mai bun”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here