Un copil de șase ani, în stare gravă după ce a căzut de la etajul PATRU. Unde erau părinții

Un copil în vârstă de şase ani este în stare gravă, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din Constanţa. Copilul era singur acasă, deoarece părinţii lui se aflau la muncă. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis că joi a fost solicitat să intervină pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa după ce un copil de şase ani a căzut de la etaj. Acolo s-au deplasat două echipaje SMURD pentru acordarea primelor îngrijiri medicale. Copilul a fost transportat cu echipajul de terapie intensivă mobilă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, acesta fiind intubat, inconştient, dar starea sa era stabilă, au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi cu privire la faptul că un copil de şase ani a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuinţe de pe bulevardul Aurel Vlaicu.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit, din primele verificări, faptul că minorul s-ar fi aflat singur în imobil, părinţii fiind plecaţi la serviciu”, a transmis IPJ Constanţa.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here