Violență extremă: Elev de 15 ani, înjunghiat de cinci ori de un coleg de liceu

Sursa foto: b1.ro

Un băiat de 15 ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost înjunghiat de cinci ori de un alt minor, coleg de liceu. Incidentul şocant a avut loc în plin centru al oraşului Săveni.

Elevul de 15 ani se deplasa miercuri după amiază spre Liceul ”Dr. Ciucă” din Săveni, iar la un moment dat s-a întâlnit cu un coleg, de 17 ani, scrie Monitorul de Botoșani.

Fără a fi provocat în vreun fel, tânărul de 17 ani a început să îl înjure pe minorul de 15 ani, după care a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe copil de cinci ori în zona abdominală.

Agresorul a fugit lăsându-şi victima într-o baltă de sânge, dar mai mulţi trecători au văzut copilul căzut şi i-au sărit în ajutor, sunând la 112.

Elevul de 17 ani este cercetat pentru tentativă de omor

„Pacientul a ajuns în serviciul nostru prezentând cinci plăgi înjunghiate la nivelul hemitoracelui şi bazinului. Urmează să fie investigat şi explorat pentru a se stabili dacă au fost atinse organe vitale. Starea lui este gravă”, a precizat un asistent din cadrul Centrului de Primiri Urgenţe de la SPitalul de Pediatrie Botoșani.

Agresorul a fost reținut la scurt timp, fără a opune niciun fel de rezistență, oamenii legii găsind asupra lui și cuțitul.

„Tânărul de 17 ani este elev la acelaşi liceu cu victima şi se află în custodia poliţiei. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here