Boris Johnson recunoaşte că avea probleme cu greutatea când s-a îmbolnăvit de COVID: “Eram prea gras”

Prim-ministrul Marii Britanii, Boris Johnson, a recunoscut că avea probleme cu greutatea când s-a îmbolnăvit grav de COVID-19. De atunci, șeful executivului britanic a slăbit 11,79 kg, scrie Agerpres.

“Trebuie să recunosc că motivul pentru care am avut o experienţă atât de urâtă cu această boala este că, deşi eram aparent sănătos tun când am contractat boala, aveam o problemă preexistentă – eram prea gras”, a declarat el într-un discurs online în faţa membrilor Partidului său Conservator.

“Şi, de atunci, am pierdut 11,79 kg … şi voi continua acea dietă”, a mai spus el.

Şeful guvernului britanic Boris Johnson a declarat că speculaţiile potrivit cărora încă suferă de efectele coronavirusului au fost “aiureli’ vehiculate de adversarii Brexit-ului.

“Am auzit recent o mulţime de prostii despre modul în care lupta mea cu COVID-19 mi-a răpit cumva mojo-ul (puterea)”, a mai spus el. “Şi, bineînţeles, acestea sunt aiureli, de genul propagandei subversive la care te-ai aştepta de la oamenii care nu doresc ca acest guvern să aibă succes, care au vrut să oprească Brexitul şi toate celelalte promisiuni ale partidului nostru”, a mai spus Boris Johnson

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here