Firea, atac DEVASTATOR la adresa guvernanţilor: Au furat prin afacerea Unifarm. Pe urmă au găsit vinovaţii: credinţa, cultura şi HoReCa

Sursa foto: romaniatv.net

Gabriela Firea a comentat, duminică, imaginea în care o femeie a îngenuncheat în faţa jandarmilor pentru că nu a fost lăsată să intre să se roage la Patriarhie.

Edilul susţine o astfel de situaţie “care ne dă fiori” a devenit posibilă din cauza guvernanţilor care “întai şi-au pus în functii oameni cu BAC-ul dat după doctorat, sau care au falsificat până şi diploma de BAC, apoi au îndatorat ţara cu împrumuturi uriaşe la dobânzi împovărătoare”.

“Cum am ajuns aici? Cum e posibilă o astfel de imagine care ne dă fiori? Rapid si relativ simplu. Întai şi-au pus în functii oameni cu BAC-ul dat după doctorat, sau care au falsificat până şi diploma de BAC, apoi au îndatorat ţara cu împrumuturi uriaşe la dobânzi împovărătoare, ulterior au înșurubat politruci la conducerea DSP-urilor care au ţinut în hold mii de români disperați zile în șir”, a scris Gabriela Firea, într-un mesaj publicat pe Facebook.

“Au furat prin afacerea Unifarm, au băut şi mâncat în birouri şi restaurante fără nicio protecţie, au dat frâu liber comandanţilor acţiunii să răspândească panica în populatie, au înfiinţat un grup de comunicare strategică a haosului, au blocat orice iniţiativă locală de testare și limitare a răspândirii virusului, au deschid şcolile ca să arate că se pot organiza alegeri locale”, a mai precizat Firea.

“Pe urmă au găsit vinovatii : credinţa, cultura şi Horeca. Şi pentru că toate acestea trebuiau să poarte un nume, i s-a spus abrupt şi infricosator : carantinare! Dacă nu va încuiaţi singuri în casă, vă carantinăm noi!

Asta se întamplă când naţiunea e îngenunchiată prin lovirea ei în cele mai profunde fibre: credinţa şi cultura.

“Ma mișc între Dumnezeu şi neamul din care fac parte. În afara de aceşti termeni, nu văd nimic semnificativ între cer si pamant” – Petre Țuțea”, a conchis Gabriela Firea.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here