Sute de persoane din Olt, depistate încălcând normele de protecție individuală. Peste 500 de amenzi în doar trei zile/ FOTO

Pe fondul numărului mare de cazuri de coronavirus înregistrate în Olt, polițiștii au acționat, în perioada 9-11 octombrie, pentru prevenirea și limitarea infectării, descoperind sute de persoane care nu au respectat normele de protecție individuală.

Oamenii legii au desfășurat acțiunile sub autoritatea Instituției Prefectului, Inspectoratului de Poliție Județean Olt, cu suportul Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, al Poliției Locale și al Direcției de Sănătate Publică și Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

„În cele trei zile au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul fiind limitarea răspândirii virusului Covid-19”, a declarat Alexandra Dicu, reprezentantul Poliției Olt.

Astfel, au fost verificate peste 850 de persoane, 300 de obiective/locații și 195 de mijloace
de transport.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 502 sancţiuni contravenţionale, dintre care 301
au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală dispuse în această
perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here