Soția fostului lider al PNL Olt, Costel Moisescu, versuri emoționante pe Facebook la trei ani de la dispariția soțului/ FOTO

Soția fostului lider al PNL Olt, Costel Moisescu, Liliana Moisescu, marchează, azi, dureros, trecerea a trei ani de la dispariția prematură a soțului său prin postarea unor versuri emoționante și a unei imagini cu ei doi pe Facebook.

De-ai şti, iubite, cât de mult/ Mi-i dor ca glasul tău s-ascult,/ Ai veni pe-aripi de vânt/ Şi mi-ai spune un cuvânt./ Vorba fie rea sau bună,/ Am vorbi-o împreună,/ M-ai vedea, eu te-aş privi,/ Vorbele s-ar înmulţi./ Tu mi-ai spune una mie,/ Eu ţi-aş spune multe ţie/ Făr-de rost şi chibzuire,/ Însă toate de iubire./ Vino dar pe-aripi de vânt,/ Vin de-mi spune un cuvânt,/ Că mi-i dor atât de mult/ Glasul tău să-l mai ascult.”, a scris, pe pagina de socializare a lui Ion (Costel) Moisescu, neștearsă după dispariția acestuia, Liliana Moisescu.

Cele două postări au atras atenția a sute de internauți, prieteni și cunoscuți ai soților Moisescu, dar și colegi de partid ai fostului lider, adunând zeci de mesaje de condoleanțe din partea acestora.

Imagine postată de Liliana Moisescu pe Facebook

Printre cei care au postat mesaje se numără și Marian Vasile, primarul liberal al comunei Studina și fost prim-vicepreședinte al PNL Olt.

„Un om cum rar mi-a fost dat sa întâlnesc! Întotdeauna era o plăcere să te afli un preajma lui. Dumnezeu sa-l odihnească în pace!”, a scris Marian Vasile.

Fostul președinte al PNL Olt, consilierul județean Ion Moisescu (Costel pentru apropiați), a încetat din viață în dimineața zilei de 13 octombrie 2017, la doar 51 de ani, în locuința sa din Scornicești. Nimic nu prevestea o asemenea tragedie, spuneau atunci apropiații. Decesul a survenit în urma unui infarct. Chemat de urgență de familie, un echipaj de la Ambulanță s-a deplasat imediat la domiciliul liderului PNL Olt, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here