Polițiștii din Olt au descins la două adrese din Dâmbovița în această dimineață, într-un dosar de furt calificat/ FOTO

În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul celor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au efectuat două percheziții pe raza județului Dâmbovița, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Doi bărbați bănuiți că au furat 140 de anvelope aparținând unui operator economic din Slatina vor fi audiați la sediul IPJ Olt.

Din cercetări a reieșit faptul că la data de 12 septembrie 2020, cei doi bărbați, în complicitate, ar fi sustras dintr-un autocamion 140 de anvelope, în timp ce erau transportate de la societatea producătoare, în vederea exportului.

„În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit cele 140 de anvelope, prejudiciul fiind recuperat în totalitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Cei doi bărbați, de 44 și 47 de ani, urmează a fi conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

Acțiunile s-au desfășurat cu suportul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here