Dan Nicorescu a fost jefuit! Miliardarul ar fi fost sechestrat şi încătuşat în propria sa locuinţă: “Nu e mort, dar nu e bine!”/ VIDEO

Dan Nicorescu a fost jefuit! Din primele informații, hoții ar fi intrat peste el în casă şi l-ar fi sechestrat.

Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului și fac verificări.

“Dan Nicorescu nu este mort, dar nu este bine deloc”, au spus oamenii legii. Se pare că cei care au cerut intervenția pompierilor la fața locului au fost chiar polițiștii care au ajuns la fața locului. Din primele informații, miliardarul în vârstă de 53 de ani a fost tâlhărit, luni seară, în vila pe care o deține într-unul dintre cele mai exclusiviste cartiere ale Capitalei. Agresorii ar fi doi indivizi, care au intrat peste el în vilă, anunţă WOWbiz.ro.

Dan Nicorescu s-a făcut remarcat în lumea bună nu doar datorită afacerilor de succes pe care le deține, ci și prin pasiunea pe care o are pentru mașinile de lux. Excentricul milionar păstrează în garaj mai multe exemplare de colecție care, în total, valorează aproximativ trei milioane de euro.

Dan Nicorescu este un afacerist român din Târgoviște. Are 53 de ani și deși nu este celebru în showbiz-ul românesc, este unul dintre cei mai bogați oameni de la noi din țară. Deține o vilă de lux în Herăstrău, una dintre zonele bune ale Capitalei, estimatp la aproxaimativ patru milioane de euro, și un garaj cu mașini care, în total, valorează pestep două milioane de euro. Printre ele se numără: Lamborghini Aventador, Aston Martin DBS Superleggera, Rolls Royce Phantom Coupe, Bentley Continental GT și Ferrari Superfast 812.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here