Decanul de vârstă al primarilor din Olt a depus jurământul pentru cel de-al optulea mandat. Are 73 de ani/ FOTO+VIDEO

Prima localitate din Olt în care primarul și noul consiliu local au fost validați oficial este comuna Dobrun, evenimentul având loc marți dimineață, în sala de sport a localității. La ședința de constituire a noului consiliu local a participat, prin ordin al prefectului, subprefectul Nicolae Hristescu. 

Primarul comunei Dobrun, Aurel Bondrescu, cel mai în vârstă edil din Olt, a depus jurământul pentru un nou mandat, cel de-al optulea. Jurământul a fost depus și de cei nouă consilieri ai comunei, opt de la PSD și unul singur de la PNL.

Aflat la cel de-al optulea mandat, pentru care a obținut 85,81% dintre voturile valabil exprimate de cetățeni, Aurel Bondrescu spune că, la cei 73 de ani ai săi, mai are încă lucruri de făcut pentru comuna care îl are primar din 1992.

„Este a opta alegere a mea ca primar al comunei Dobrun. Sunt, așadar, la cel de-al optulea mandat. Astăzi s-a constituit Consiliul Local, prin depunerea jurământului de către fiecare consilier, după care și primarul și-a depus jurământul, în prezenta domnului subprefect (Nicolae Hristescu – n.r.), un om deosebit, de fapt cum e în toată Prefectura: oameni tineri, că de acum înainte și într-o parte și-n alta avem numai oameni tineri.

Cu proiectele stăm bine. Suntem la finalizare cu podul peste râul Olteț, o construcție cu termen de finalizare în ianuarie 2021. Sala de sport este și ea cu finalizare tot în 2012, înainte de Paște 2021. Mai avem în lucru Centrul Cultural, cu o suprafață de 2000 metri pătrați, care trebuie finalizat în ianuarie 2022.

Recent, am finalizat extinderea Grădiniței cu Program Normal cu fonduri europene. Urmează să semnăm contractul pentru o modernizare a iluminatului public. Și, totodată, împreună cu Osica de Jos, promovăm proiectul privind aducțiunea și distribuția de gaze în localitățile noastre. În privința alimentării cu apă, Dobrunul are apă din 2007 și am finalizat acum și canalizarea.

În privința infrastructurii rutiere, Drumul Comunal 161 A, care face legătura între Dobrun și Pârșcoveni, trebuie îmbunătățit, și, bineînțeles, anumite străduțe trebuie modernizate prin asfaltare. Restul de drumuri sunt asfaltate. Din punct de vedere al infrastructurii rutiere, comuna Dobrun stă bine”, a declarat primarul din Dobrun.

Aurel Bondrescu, primarul comunei Dobrun (Sursa foto: semnaluloltului.wordpress.com/)

La ședința de constituire a noului consiliu local a participat, prin ordin al prefectului, subprefectul Nicolae Hristescu.

„La Dobrun a avut loc prima ședință de constituire a consiliului local din Olt și totul a mers foarte bine. Au fost respectate regulile privind prevenirea răspândirii noului coronavirus, toată lumea a purtat mască de protecție și s-a păstrat distanțarea fizică”, a declarat subprefectul Nicolae Hristescu.

Imagini video de la constituirea Consiliului Local Dobrun:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here