Ciolacu: „Pe listele PSD nu se va regăsi nicio persoană trimisă în judecată. Nu iau decizii la pauşal”

Marcel Ciolacu a anunţat, miercuri, că pe listele PSD pentru alegerile parlamentare nu se vor regăsi persoane trimise în judecată. Anunţul preşedintelui social-democraţilor vine în contextul în care edilul Decebal Făgădău a fost trimis în judecată de procurorii DNA într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu.

Marcel Ciolacu a anunţat că a luat această decizie în urma şedinţei din Consiliul Politic Naţional al PSD.

„Împreună cu colegii mei am luat decizia ca pe listele PSD nu o să candideze nicio persoană are este trimisă în judecată. În acest moment, toţi preşedinţii de organizaţii fac un control.

Dacă există vreo listă, vom face adresă şi va fi modificată la consiiliile electorale judeţene. Sunt 15 judeţe care nu au finalizat listele”, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: „Marian Oprişan nu trebuie să candideze”

„Listele trimise de domnul Marian Oprişan la Vrancea au fost invalidate. Acest lucru înseamnă că se declanşează din nou procedura.

Îmi menţin părerea că domnul Marian Oprişan nu trebuie să candideze pentru o funcţie în Parlament.

Nu este oportună candidatura pentru Senat. Cel mai oportun în acest moment este să rămână vicepreşedinte la CJ Vrancea”, a anunţat liderul PSD.

De asemenea, Marcel Ciolacu a spus că nu ia decizii „la pauşal” pentru că fiecare filială PSD îşi va reanaliza listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here