Încă o lovitură pentru Marian Oprişan: A fost scos de pe lista de senatori pe care se pusese singur. Ce se întâmplă la filiala Vrancea

Sursa foto: b1.ro

Încă o lovitură vine pentru Marian Oprişan după ce a pierdut şefia Consiliului Judeţean Vrancea la alegerile locale. Conducerea centrală a PSD a invalidat lista propusă de filiala de la Vrancea. Decizia a fost luată după ce fostul lider al CJ Vrancea ar fi convocat o şedinţă în care s-a pus primul pe lista senatorilor PSD din judeţ.

Conducerea centrală a invalidat, în unanimitate, la propunerea preşedintelui PSD, lista înaintată de Oprișan. Sursele citate precizează că lista va fi propusă, în cele din urmă, de Angel Tîlvar, numit, marți, președinte interimar al filialei.

“Eu respect decizia colegilor mei şi acum organizaţia Vrancea aşteaptă de la Paul Stănescu hotărârea de invalidare a listelor pentru că singurul organism, care din punct de vedere statutar, este Consiliul Politic Judeţean. Acesta poate să propună alte liste sau poate să le menţină pe cele existente. Îmi place să cred că PSD e un partid democratic. Dacă nu va fi validată reprezintă o infracţiune. Singurul oraganism este Consiliul Politic Judeţean, repet asta.”, a spus Oprişan.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here