Florin Barbu, numărul 3 pe lista PSD Olt la Camera Deputaților: Voi fi un sprijin permanent pentru primari

Fostul director general al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare (ANIF) și director economic al Primăriei Slatina, Florin Ionuț Barbu, numărul 3 pe lista PSD Olt la Camera Deputaților, spune că ziua de joi, 22 octombrie, când și-a depus dosarul de candidatură la Biroul Electoral Județean, este cea mai importantă zi din viața lui.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Florin Ionuț Barbu aduce mulțumiri conducerii PSD Olt pentru susținere, dar și colegilor săi din Colegiul 3, pe care îl are, electoral vorbind, în responsabilitate.

„Ziua de 22 octombrie 2020 este cea mai importantă, din viața mea politică și administrativă.

Pentru că este vorba despre o viață întreagă pe care mi-am dedicat-o politicii și administrației -10 ani în administrația locală ca director al Direcției Economice din cadrul Primăriei Slatina și 6 ani în administrația centrală ca director general ANIF.

Vreau să mulțumesc conducerii PSD Olt, președintelui Marius Oprescu și secretarului general al PSD Paul Stănescu, tuturor primarilor din județul Olt și în mod special, prietenilor mei din Colegiul 3, unde sunt responsabil, familiei și prietenilor pentru susținere și înțelegere”, a scris, pe Facebook, fostul director general al ANIF.

El le promite primarilor din Olt că îi va sprijini în toate proiectele pe care le vor derula și că va promova în Parlament acte normative menite să rezolve problemele economice și sociale ale locuitorilor Oltului.

„Voi fi un sprijin permanent pentru primarii olteni și îi voi ajuta în toate proiectele pe care le fac în localitățile lor, iar problemele pe care le întâmpină în administrația locală, problemele economice și sociale ale locuitorilor își vor găsi rezolvarea în acte normative pe care le voi iniția și le voi susține în Parlament, alături de colegii mei, parlamentari de Olt.

Am demonstrat, în perioada în care am fost director general al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, că fără un pachet legislativ bun nu puteam vorbi, azi, de un sistem de irigații funcțional în România, de apă gratuită sau de susținerea fermierilor.

De aceea, angajamentul meu pentru oltenii care îmi vor acorda votul de încredere este că voi reprezenta și apăra interesele Oltului și ale oltenilor în Parlamentul României pentru că familia, Slatina și Oltul sunt pe primul loc în sufletul meu!”, mai spune Florin Ionuț Barbu.

Candidații PSD Olt la alegerile parlamentare și-au depus, joi, dosarele de candidatură la Biroul Electoral Județean (BEJ).

La Senat, lista este deschisă de Paul Stănescu, urmat de Siminica Mirea, Şerban Cernat, Sorin Cristian Brătoi și Mariana Matei.

La Camera Deputaților, primul pe listă este Marius Iancu, urmat de Ion Cătălin Grecu, Florin Barbu, Adrian Chesnoiu, Emil Albotă, Cornelia Sulger, Cosmin Floreanu și Ion Adrian Bărbulete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here