Marius Oprescu, liderul PSD Olt: Încercăm să trimitem la București o echipă de profesioniști

După ce, joi, candidații PSD Olt și-au depus mandatele de candidatură la Biroul Electoral Județean, președintele Marius Oprescu, președintele organizației, a declarat că listele pentru Senat și Camera Deputaților cuprind oameni noi, oameni tineri.

Chiar dacă este vorba de candidați noi și de oameni tineri pe liste, liderul social-democraților olteni a subliniat că organizația pe care o conduce va trimite la București o echipă de profesioniști care să ajute la realizarea programului de guvernare locală pe care PSD îl are pregătit.

„Eu cred că noi, Partidul Social Democrat, Organizația Olt, așa cum am încercat de fiecare dată (bineînțeles că nu totdeauna ne-a reușit), am încercat să trimitem la București o echipă de profesioniști, oameni care să fie aproape de actul legislativ, dar în același timp să fie conectați foarte bine în teritoriu, pentru că legile pe care le faci, programele și proiectele pe care le aprobi prin lege în Parlament trebuie să fie bine racordate la cetățenii și la nevoile lor, și, cum noi avem un program de guvernare locală pe care ni le-am asumat cu toții, împreună cu primarii localităților, cu consilierii locali, cu consilierii județeni, un program asumat în fața populației, încercăm să trimitem o echipă de profesioniști, profesioniști care să știe ce au de făcut, astfel încât noi să punem în aplicare acest program și în 2024 să nu venim în fața cetățenilor fără lucruri realizate din acel program.

Cred ca listele noastre, atât la Senat, cât și la Camera Deputaților, arată că, de fiecare dată, am încercat să îmbinăm experiența deja acumulată din mandatele anterioare, atât în administrația publică locală sau în alte domenii, dar și ca activitate parlamentară. Bineînțeles, venim cu oameni noi în acelasi timp, schimbând o parte din oamenii care nu au mai corespuns sau, unii dintre ei, nu și-au mai dorit să fie alături de noi, dar și cu oameni tineri”, a declarat Marius Oprescu.

Candidații PSD Olt la alegerile parlamentare și-au depus, joi, dosarele de candidatură la Biroul Electoral Județean (BEJ). 

La Senat, lista este deschisă de Paul Stănescu, urmat de Siminica Mirea, Şerban Cernat, Sorin Cristian Brătoi și Mariana Matei.

La Camera Deputaților, primul pe listă este Marius Iancu, urmat de Ion Cătălin Grecu, Florin Barbu, Adrian Chesnoiu, Emil Albotă, Cornelia Sulger, Cosmin Floreanu și Ion Adrian Bărbulete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here