Un bărbat din Craiova, sancționat de polițiștii din Olt cu amendă de 10.000. În ce ipostază a fost prins craioveanul/ FOTO

Un bărbat din Craiova a fost sancționat cu amendă de 10.000 de lei, de către polițiștii din Olt, după ce oamenii legii l-au prins transportând deșeuri nepericuloase pentru care nu avea documente.

În timp ce acționau pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilicite. polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Perieți, au depistat în trafic, sâmbătă, un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea o autoutilitară pe Drumul Național 65, pe raza comunei Valea Mare, județul Olt.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că bărbatul transporta deșeuri nepericuloase, respectiv 2.300 de kilograme de aluminiu, 880 de kilograme  de cupru și 300 de kilograme de alamă, fără a deține documentele de proveniență cerute de legislația în vigoare.

„Politistii au sancționat contravențional bărbatul cu amendă în valoare de 10.000 lei , pentru încălcarea prevederilor H.G. 1061/ 2008 privind transportul deșeurilor periculoase și nepericuloase pe teritoriul României”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu.

Deșeurile au fost predate în custodie unei societăți specializată în colectarea deșeurilor.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili starea de fapt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here