Noul primar al Balșului, Cătălin Rotea, a anunțat prima măsură pe care o va lua când își va intra în pâine

Noul primar al Balșului, Cătălin Rotea, a anunțat prima măsură pe care o va lua când își va intra, oficial, în pâine. 

Cătălin Rotea va depune jurământul pentru funcție marți, în cadrul ședinței solemne de constituirea a noului consiliu local al orașului.

Ca primar, prima măsură pe care o va lua va fi mutarea celor 15 statui fixate în fața sediului primăriei la inițiativa fostului edil, Mădălin Teodosescu.

„Le vom muta în parc, pentru că într-un astfel de ambient este locul unor statui. Iar pe vechiul lor loc vom pune gazon”, a declarat, pentru OLT-ALERT, Cătălin Rotea.

După ce ratat la mustață câștigarea funcției de primar al Balșului cu patru ani în urmă, Cătălin Rotea a revenit în forță anul acesta, spulberându-și cu un scor zdrobitor principalul contracandidat, Mădălin Teodosescu, cel care se afla în fruntea orașului de trei mandate.

Una dintre cele mai controversate inițiative ale acestuia a fost amplasarea, în fața sediului primăriei, a nu mai puțin de 15 statui, unele dintre ele înfățișând unele așa-zise personalități ale orașului de care nu a auzit nimeni. De fapt, în afară de Petru cel Tânăr, de Petre Pandrea şi de scriitorul Mihail Drumeș, numele celorlalte „personalități” s-au pierdut în istorie, nefiind reținute de memoria colectivă. În plus, Administrația Teodosescu a plătit un preț supraevaluat pentrurealizarea și amplasarea respectivelor statui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here