Noul Consiliu Local Slatina, constituit azi. Primarul și consilierii locali au depus jurământul/ FOTO+VIDEO

Ședința de constituire a noului Consiliu Local al municipiului Slatina a avut loc azi, în prezența tuturor aleșilor, a preşedintelui Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu și a prefectului Florin Homorean.

Ședința a început cu Imnul Național al României, după care prefectul județului, Florin Homorean, a anunțat că Tribunalul Olt a validat toate mandatele noilor aleși ai județului, cu excepția a două dintre ele. Este vorba de Emil Moț, ales primar al Slatinei, și de Liviu Voiculescu (PNL), care s-a retras. El urmează să candideze la alegerile din decembrie pentru un loc în Camera Deputaților.

A urmat depunerea jurământului de către noii aleși locali.

„Pentru cei noi vreau să le urez bine ați venit. Vreau să vă spun că vom avea patru ani de muncă, cum au fost și acești patru din urmă, unde alături de dumneavoastră am făcut numai lucruri bine pentru slătineni, de acum vom face la fel, muncă și lucruri bune pentru slătineni. Mi-aș dori ca indiferent de coloratura politică să luăm cele mai bune decizii și să aprobăm acele proiecte care sunt bune, și să le respingem pe cele care nu sunt bune”, a declarat Emil Moț.

După ce toți consilerii locali și-au depus jurământul, Emil moț, aflat la al doilea mandat de primar al orașului, cu mâna pe Biblie, a promis slătinenilor că va respecta constituția.

PSD deține majoritate în Consiliul Local, cu 12 consilieri:  Gabriela Şerban, Răzvan Cazangiu, Emil Popa, Claudiu Stăncioiu, Constantin Antonescu, Gigi Vîlceleanu, Viorel Dincă, Ion Vătrai, Alexandru Berechet, Eufrosina Brătoi, Loredana Stroiuleasa și Ioan Alexa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here