Cursuri gratuite de formare profesională pentru șomerii din Olt. Se vor organiza șase programe

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt organizează în luna noiembrie o serie de programe pentru formarea profesională a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

La nivel judeţean, în luna noiembrie 2020 Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt va organiza șase programe de formare profesională pentru 84 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

„Printre cele mai solicitate meserii pentru care se vor organiza programe de formare profesională se numără cele de inspector resurse umane, manichiurist – pedichiurist, barman, lucrator în comert, operator introducere validare si prelucrare date.”, potrivit unui comunicat al AJOFM.

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.48, tel.0249/413099.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here