Dan Gabriel Mogoş, un reputat medic chirurg din Craiova, a murit după ce s-a infectat cu coronavirus

Profesorul Dr. Dan Gabriel Mogoş, medic chirurg din Craiova, a murit vineri dimineaţă după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Decesul a fost anunţat de fiul profesorului, medicul Gabriel Mogoș: „Cu profundă durere în suflet și regret, va anunțăm că cel care a fost un soț și tată minunat, chirurg desăvârșit, profesor universitar și înainte de toate un mare om, tratează de astăzi sufletele în ceruri alături de bunul Dumnezeu! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”.

Medicul a salvat foarte multe vieţi şi era extrem de iubit. Mulţi dintre cei care l-au cunoscut şi-au exprimat regretul.

A salvat sute de vieți și așa zișii colegi nu au fost în stare să îl redea sănătos familiei. Mi se pare dubios. Durerea mea e de nedescris. L-am pierdut pe cel pe care l-am admirat și venerat că pe acela care mi-a salvat viața. Condoleanțe familiei și tuturor celor îi resimt cu adevărat pierderea. Dumnezeu să vegheze asupra lui

Un om cu suflet. Un medic minunat. Sunt o pacientă salvată de acest medic care a lucrat și cu sufletul. I-am mulțumit din 2003 și îi voi mulțimii câte zile voi trăi. Condoleanțe familie și mă rog la Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace și liniște la loc de cinste printre Îngeri„, sunt doar câteva dintre mesajele de condoleanţe primite de fiul medicului.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here