Liceul Economic va fi reabilitat: Investiția, realizată din fonduri europene atrase de Primăria Slatina

Lucrări de reabilitare a Liceului Tehnologic Petre S. Aurelian, demarate în urma unei investiții prin fonduri europene atrase de municipalitatea Slatina.

Potrivit conducerii orașului, lucrările de reabilitare vizează atât consolidarea imobilului cât și modernizarea spațiilor din cadrul acestuia.

„Reabilitarea principalului corp de clădire al Liceului Tehnologic Petre S. Aurelian a demarat la începutul acestei săptămâni și vizează atât consolidarea imobilului cât și modernizarea spațiilor din cadrul acestuia. Investiția este realizată din fonduri europene, atrase de municipalitate, și face parte dintr-un amplu program de modernizare a unităților de învățământ din municipiu.”, a transmis Emil Moț.

La finalul lucrărilor de reabilitare structurală și termică a clădirii, elevii, cadrele didactice și întregul personal vor beneficia de 16 săli de clasă, patru laboratoare, cabinet medical, cancelarie, bibliotecă, sală de festivități dar și alte spații administrative amenajate la standarde europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here