Colegii Cameliei Ilie, învățătoarea din Slatina răpusă de coronavirus: S-a stins prea devreme și prea brusc, într-o toamnă tristă, fumurie…

Colegii învățătoarei Cameliei Ilie de la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” din Slatina, răpusă, ieri, de noul coronavirus la doar 55 de ani, au postat un impresionant mesaj de condoleanțe pe pagina de Facebook a școlii.

„Camelia ILIE, profesor pentru învățământul primar la Școala Gimnazială “Eugen Ionescu” Slatina, s-a stins prea devreme și prea brusc, într-o toamnă tristă, fumurie…

Întregul corp profesoral, părinții și elevii surprinși de vestea dispariției fulgerătoare a doamnei Camelia ILIE îi aduc un pios omagiu, un buchet de gânduri sincere, într-un moment de grea încercare pentru familie și pentru întreaga comunitate educațională.

Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace și lumină!”, au scris colegii învățătoarei.

Postarea a adunat sute de alte mesaje din partea dascălilor din întreg județul și părinților și a fost intens distribuită.

Camelia Ilie a fost răpusă de virusul SARS-CoV-2 la doar 55 de ani, ea neștiind că a contactat noul coronavirus. A crezut că suferă de o banală răceală, așa că nu s-a dus imediat la medic.

Săptămâna trecută a început să aibă, însă, simptome specifice infectării cu SARS-CoV-2, așa că a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a avut nevoie de ventilație mecanică. Din păcate, Camelia Ilie s-a stins, ieri, din viață, deși nu era cunoscută cu alte afecțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here