Simona Halep nu este bine. Antrenorul său rupe tăcerea. Cum se simte sportiva

Simona Halep nu este bine. Antrenorul său rupe tăcerea și a spus ce simptome are sportiva. Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii Simonei Halep, a dat informații de ultimă oră despre starea sa de sănătate.

Potrivit acestuia, Simona are simptome medii și nu știe de unde a luat virusul. Antrenorul spune că Simona a fost foarte atentă și a respectat mereu regulile.

„Simona e în neregulă, s-a autoizolat, are simptome medii și sper să se refacă cât mai repede. Am fost destul de surprins, pentru că Simona e destul de atentă, grijulie, tot timpul a respectat măsurile, însă, după cum vedem, este acest nou de val de COVID-19 și nu știu când și de unde a luat. Nici ea nu știe.

E o realitate cu care trebuie să ne confruntăm și sper că vom trece cu bine prin asta. Nu cred că sunt chestii pe care le poți controla. O luăm ca atare. Nu ne gândim că e ceva negativ sau pozitiv, e o realitate. Important e să treacă cât mai repede și cât mai bine peste acest virus. Apoi, vom începe pregătirea, când va fi gata”, a declarat Artemon Apostu-Efremov.

Simona Halep a anunțat sâmbătă pe contul ei de Twitter că s-a infectat cu noul coronavirus.

„Bună tuturor, am vrut să vă anunț că am fost testată pozitiv cu COVID-19”, a scris Simona Halep: „Mă simt bine … vom trece prin asta împreună”.

Toni Iuruc a fost infectat?

În presă au apărut informații, potrivit cărora, sportiva s-ar fi infectat din cauza partenerului săU. Toni Iuruc ar fi fost și el diagnosticat cu noul virus, în urmă cu câteva zile.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here