Caz revoltător: Şi-a violat fiica imediat cum s-a întors acasă din arest. Acum e cercetat în libertate

Sursa foto: romaniatv.net

Un bărbat de 41 de ani, din satul Sălceni, comuna Pochidia, a fost ţinut în arest, iar imediat ce a ajuns acasă şi-a abuzat sexual una dintre fiice. Minora de 15 ani şi-a făcut curaj şi în vara acestui an şi-a reclamat tatăl că îşi agresează soţia şi pe cei nouă copii.

Comportamentul anormal al bărbatului a ajuns şi la urechile poliţiştilor pe 29 iunie, în urma unei sesizări la 112. La vremea aceea, bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a bătut-o pe fata lui de 15 ani, iar apoi şi pe soţie, potrivit Adevărul.

”În data de 25 iunie, bărbatul ar fi agresat și alți 3 copii ai săi, cu vârste cuprinse între 1 și 7 ani. Trei dintre persoanele vătămate au necesitat acordarea de 2 – 3 zile de îngrijiri medicale iar o a patra a necesitat 1- 2 zile de îngrijiri medicale. Soția, 31 de ani, precum și cei 9 copii minori, cu vârste cuprinse între 1 și 15 ani, beneficiază acum de servicii de găzduire și asistență într-un centru din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui”, spunea atunci Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar apoi a fost arestat pentru 30 de zile.

După luna petrecută în arest, a fost lăsat în libertate şi s-a întors acasă. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să-şi violeze fiica. Minora a sunat din nou la 112 şi a povestit ce s-a întâmplat.

Acum e internată într-un centru al protecţiei copilului. Tatăl său e cercetat în stare de libertate.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here