Horoscop 2 noiembrie. Vibraţia zilei este 2 şi o să învăţăm lecţia parteneriatului

O zi reuşită. O să ne bucurăm de inspiraţie şi de ajutor din partea cuiva care ne apreciază, şi recuperăm un timp pierdut.

Vibraţia zilei este 2 şi o să-nvăţăm lecţia parteneriatului.

Horoscop 2 noiembrie 2020 SCORPION

Vă daţi întâlnire cu un posibil partener de afaceri să luaţi în discuţie o colaborare – că s-ar putea să vă intereseze. O să puteţi rezolva situaţii mai vechi care v-au ţinut încurcaţi şi o să faceţi progrese la slujbă, în plan profesional încep să curgă beneficiile.

Horoscop 2 noiembrie 2020 SĂGETĂTOR

V-aţi putea implica într-o acţiune caritabilă şi să găsiţi o formulă la-ndemână ca să fiţi cât mai eficienţi. Se pare c-o să daţi refresh unor relaţii care se pierduseră din cauza pandemiei, sau pentru c-aţi fost pur şi simplu ocupaţi şi vreţi să vă regrupaţi măcar online.

Horoscop 2 noiembrie 2020 CAPRICORN

Se poate să aflaţi un răspuns de la cineva cu care trebuia să vă-ntâlniţi şi-a lipsit şi o să vedeţi dacă e scuzabil, sau nu. O să cheltuiţi nişte bani ca să aduceţi un plus de confort acasă, şi să puteţi lucra, să se facă şi şcoala de-acasă, şi-o să faceţi nişte schimbări.

Horoscop 2 noiembrie 2020 VĂRSĂTOR

O să faceţi un efort să ţineţi pasul cu nişte cursuri, poate-aveti de dat teste şi aveţi poate, probleme cu aparatura, cu aplicaţiile. Poate faceţi un drum în alt oraş, zilele-astea, dacă azi, sunteţi prinşi cu treburi şi semnaţi un contract, ori poate faceţi nişte achiziţii.

Horoscop 2 noiembrie PEŞTI

Dacă nu vă puteţi deplasa ca să fluidizaţi afacerile o să trebuiască să rezolvaţi totul online. O să rezolvaţi nişte probleme cu banca, să nu rămâneţi în urmă cu ratele, să mai cereţi o suplimentare, vă aflaţi într-o situaţie în care aveţi nevoie de puţin ajutor.

Horoscop 2 noiembrie 2020 BERBEC

O să vă bucuraţi de succes, de câştiguri, mai aveţi de muncit pân-acolo şi de avut răbdare. Încep să vină banii, vă daţi ok-ul şi pentru un contract pe care trebuia să-l semnaţi mai demult şi o să vă puneţi la adăpost.

Horoscop 2 noiembrie 2020 TAUR

Se poate să vă ocupaţi de casă, de familie, să nu vă intersectaţi la muncă de-acasă cu şcoala online a copiilor. Aveţi energie, apar noi motivaţii ca să munciţi cu spor şi o să aveţi o continuitate ca proiectul e de cursă lungă şi promite bani frumoşi.

Horoscop 2 noiembrie 2020 GEMENI

Se poate să revină cineva care-o fi cerut o pauză de relaţie, s-a convins că nu-i e bine fără voi şi s-a întors. Poate faceţi un efort financiar pentru copii, să nu le lipsească nimic la şcoală, la grădiniţă şi să acoperiţi toate cheltuielile casei.

Horoscop 2 noiembrie 2020 RAC

Se vine cu o ofertă de colaborare şi o să vă atragă cu ceva anume şi se pare că n-o să regretaţi. O să faceţi o economie în perioada asta ca să puteţi face aprovizionarea de iarnă, să adunaţi ce ştiţi că se consumă, ca să nu faceţi, totuşi, risipă.

Horoscop 2 noiembrie 2020 LEU

E bine să verificaţi carduri, legitimaţii, permise de tot felul, să nu fie expirate şi să rămâneţi pe dinafară. E o perioadă favorabilă studiului, puteţi recupera nişte cursuri, să daţi şi un examen ca să treceţi de la o materie la alta, să alegeţi ce vi se potriveşte.

Horoscop 2 noiembrie 2020 FECIOARĂ

Relaţia sentimentală promite să fie şi mai bună dacă renunţaţi la critici, împachetaţi şi voi frumos ce vreţi să transmiteţi. Apare o sursă de bani, poate fi o reluare a unei activităţi care v-a adus o vreme bani, şi-acum e din nou nevoie de voi la munca respectivă.

Horoscop 2 noiembrie 2020 BALANŢA

O să vă ocupaţi şi de voi, vă duceţi la tuns, la stilist, la masaj, cosmetică şi daţi refresh total. O să vă eliberaţi de nişte greutăţi şi o să faceţi lucruri care vă fac plăcere, să nu mai depindeţi de alţii, să vă rupeţi de ce vă condiţionează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here