Horoscop 3 noiembrie. Vibraţia zilei este 3 şi adevărul iese la iveală

O să dăm drumul comunicării, spunem lucrurilor pe nume ca să nu mai existe echivoc. Semnăm acte şi îndreptăm situaţiile.

Vibraţia zilei este 3 şi adevărul iese la iveală.

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2020 SCORPION

Vi se poate rezolva o problemă care trenează de multă vreme – şi o să vă puteţi sui din nou la volan, că se repară maşina. Vă daţi întâlnire cu cineva care vă propune ceva de lucru şi o să cântăriţi bine de toată situaţia să ştiţi dacă e de voi sau nu, c-or mai fi şi alte oferte.

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Întrevedere cu cineva care vrea să vă evaluaţi şansele de a fi împreună şi păreţi chiar foarte receptivi. Vă contactează diverse persoane, ca să daţi o mână de ajutor în profesie, dar să şi luaţi o porţie de respiro la sfârşit de săptămână, dar vă destindeţi – veniţi cu idei.

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN

Poate faceţi o intervenţie la şefi, ca să vă pună la dispoziţie aparatură performantă, sau o maşină de serviciu – pentru o vreme măcar. E posibil să luaţi nişte bani şi să faceţi nişte achiziţii c-aveţi o listă lungă de cumpărături şi timpul vă presează – poate faceţi cumpărăturile online.

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

E posibil să apară cineva care să vă cucerească cu felul de a fi şi o să trăiţi o frumoasă poveste de dragoste – dacă nu sunteţi într-o relaţie. Apar noutăţi care să vă ţină în priză, poate vă faceţi o lansare care să vă pună în lumina reflectoarelor şi să daţi şi de o sursă der bani care să vă susţină cheltuielile.

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2020 PEŞTI

Se poate să aranjaţi o plecare la sfârşit de săptămână, să revedeţi o persoană dragă şi poate se pune problema să locuiţi împreună. Se rezolva o problemă cu banca – poate-ati obţinut o amânare sau cereţi un credit ca să vă descurcaţi cu cheltuielile extrabugetare, cu cele neprevăzute, în mod special.

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2020 BERBEC

Poate faceţi demersurile necesare să vă luaţi banii de care-aveți atâta nevoie şi pe care nu vreţi să-i abandonaţi în buzunarele altora. O reabilitare în plan sentimental, relaţia de cuplu se rescrie filă cu filă şi o să vă bucuraţi de armonie şi stabilitate în doi.

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2020 TAUR

O să mai aduceţi unele îmbunătăţiri în spaţiul locuibil şi o să fie şi în avantajul copiilor şi al vostru – unii muncesc, alţii învaţă. Or să vi se propună nişte colaborări, şi-o s-aveţi de unde s-alegeţi, că sunt în stilul vostru şi or să vă ofere satisfacţie profesională.

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2020 GEMENI

O să vă caute cineva care şi-a pus mari speranţe în relaţia cu voi şi o să aveţi un gest de răspuns, că nu vă e indiferentă persoană. Se poate să primiţi o veste bună, un accept, şi să-ncepeți munca la ceva ce-o să v-aducă bani şi aprecieri din partea celor de la slujbă.

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2020 RAC

Vă puteţi orienta spre alt serviciu, sau spre un alt departament care v-ar pune şi mai mult în evidenţă calităţile. Poate reamenajaţi interiorul, vă mai extindeţi, faceţi ceva care să vă aducă mai multă intimitate, s-aveţi de unde să lucraţi şi să fie o zonă de studiu, separat.

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2020 LEU

Se pune problema să vă mutaţi în altă casă, dar trebuie văzut întâi cum staţi cu banii, să nu fiţi depăşiţi de situaţie. Se reglează situaţia şcolară, poate achitaţi şi taxele, faceţi tot ce trebuie ca să fiţi la înălţime, să intraţi într-o altă categorie – valorică.

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ

Un reviriment în plan sentimental şi o să va-nțelegeți mai bine, relaţia se va suda încetul cu încetul. Sunt speranţe de bani mai mulţi, poate o fi o mărire de salariu, sau vin ceva colaborări care-or să vă suplimenteze veniturile, ceva se-ntâmplă.

HOROSCOP 3 NOIEMBRIE 2020 BALANŢĂ

Aţi putea semna un contract şi să vă intre mai mulţi bani în casă, pot fi chiar câteva surse, nu una singură. Apar noi oportunităţi de afirmare – în plan profesional, dar şi în cel personal se mai poate face câte ceva – totul e să fiţi receptivi la nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here