Noi imagini, FOTO și VIDEO, de la accidentul cu 4 victime din Slatina. O persoană a rămas ÎNCARCERATĂ

Noi imagini, foto și video, de la accidentul petrecut în această dimineață în intersecția de la Zahana, au apărut. Elementul de noutate: o persoană rămăsese încarcerată, astfel că a fost nevoie de pompierii de la Descarcerare pentru salvarea victimei. Patru oameni au ajuns la spital cu răni.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 06.00, în intersecția străzilor Primăverii și Crișan.

La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare.

În sprijinul pompierilor au acționat și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

„În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane. În urma evenimentului unul dintre pasageri a rămas încarcerat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Pompierii au acționat pentru extragerea victimei încarcerate, concomitent cu acordarea îngrijirilor medicale și asigurarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență.

„Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, din localitatea Criva, a fost preluat de echipajul SMURD, conștient, stabil hemodinamic și respirator, cu suspiciune de fractură de claviculă. Pacientul a fost transportat la UPU Slatina”, a precizat reprezentantul pompierilor.

Tot la UPU Slatina au fost transportate și cele trei persoane aflate în celălalt autoturism implicat în accident.

„Șoferul, în vârstă de 65 de ani, din municipiul Motru, conștient, cu traumatism cranio-cerebral, pasagera din dreapta – față, în vârstă de 64 de ani, din aceeași localitate, cu traumatism toracic și pasagera aflată pe bancheta din spate, în vârstă de 37 de ani, din București, cu fractură la membrul inferior, stâng”, a mai spus Alin Băsășteanu.

Șoferul mașinii în care o victimă a rămas încarcerată a refuzat transportul la spital.

Polițiștii au deschis un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here