Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Ion Mînzînă, a fost testat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Ion Mînzînă, a fost testat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2, a anunţat, marţi, pe pagina sa de socializare, șeful instituției. 

„Dragi argeșeni, din păcate, în urmă cu puțin timp, am aflat că rezultatul testului de COVID-19 pe care l-am efectuat este pozitiv. Nu am ignorat nici o secundă măsurile de protecție și nici nu m-am îndoit de pericolul și gradul ridicat de contagiozitate al acestui virus. Însă, așa cum știți, prin prisma activității mele administrative și politice, în toată această perioadă am intrat în contact cu mai multe persoane, motiv pentru care am considerat că este necesar să mă testez periodic, mai ales pentru protecția celor din jur. Vă rog să tratați cu seriozitate existența acestui virus destul de parșiv, să vă protejați pentru siguranța dumneavoastră și a celor apropiați. Vă urez multă sănătate și să dea Dumnezeu să ne revedem sănătoși!”, a scris, pe Facebook, Ion Mînzînă.

Conform CJ Argeș, în perioada în care Mînzînă nu îşi va putea exercita funcţia, atribuţiile vor fi preluate de cei doi vicepreşedinţi ai instituției, Marius Nicolaescu şi Adrian Bughiu.

Înainte să fie ales președinte al CJ, Ion Mînzănă a ocupat o funcție de vicepreședinte al administrației județene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here