Lider politic: Va urma șomaj și un colaps economic în România. Vom intra, iarăși, în stare de urgență

Queues at supermarkets for Easter expenses in Milan, Italy on April 9, 2020. Photo by Maurizio Maule/IPA/ABACAPRESS.COM

Un greu din PSD se revoltă. Acesta lansează o serie de acuzații extrem de dure la adresa guvernanților și are o previziune sumbră cu privire la evoluția economiei României în contextul pandemiei de coronavirus.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, este pesimist cu privire la economia României. El a vorbit despre un ”dezastru național” care ar urma după alegerile parlamentare. Totodată, liderul PSD a lansat o serie de acuzații dure la adresa liberalilor și susține că, din cauza măsurilor economice pe care PNL refuză să le ia, după 6 decembrie ”va urma șomaj și un colaps economic”.

În același timp, Ciolacu a mai adăugat că actualul guvern este unul ”corupt și incompetent”, iar intrarea în satre de urgență este una inevitabilă.

”Actualul guvern este și corupt și incompetent. Vom intra iar în stare de urgență și carantină, nu se ia nicio măsură coerentă pentru a stopa acest trend. Nu a fost niciun fel de prevenție. Să ne aducem aminte cum au fost deschise școlile, după 6 luni de pauză. În campania electorală nu va în stoparea unui trend ascendent, iar apoi, după alegeri, vom intra într-un blocaj total”, a spus Ciolacu, la România Tv.

Adio pensii și salarii

Totodată, liderul PSD susține că România se degradează, iar în următorii ani ne vom confrunta cu un colaps economic.

”Nivelul de trai a scăzut foarte mult în România, în această perioadă, va scădea din ce în ce mai mult. Nu avem investiții majore, nu avem consum, pentru că nu am mărit nici pensii, nici alocații, nici salarii. Va urma șomaj și un colaps economic în care ne aruncă actuala guvernare.

USR și PMP ne-au demonstrat că doresc alegerile pentru că au lipsit de la plenul Senatului și nu a fost cvorum. Vor face alegeri în orice condiții, nu îi interesează câți români vor muri, ci puterea absolută. Asta își dorește președintele cu guvernul său. Eu sunt ferm convins că românii vor ieși și nu vor vota cu PNL pentru că ne îndreaptă către un dezastru național.

Nu vom guverna cu PNL și nu vom vota un guvern al PNL. Am votat când erau 100 de cazuri și am văzut unde s-a ajuns.”, a mai adăugat Marcel Ciolacu.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here