Brașov: Un poliţist de 34 de ani a murit, azi, după ce s-a infectat cu COVID-19

Un polițist în vârstă de 34 de ani din cadrul IPJ Brașov a murit după ce a fost infectat cu COVID-19, potrivit presei locale.

Poliția Județeană Brașov a anunțat, joi, decesul lui Ionuț Hanganu, care era șeful Biroului de Investigații Criminale de la Poliția TF Brașov.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov deplânge stingerea fulgerătoare din viaţă, la data de 05 noiembrie 2020, a colegului nostru, subcomisar de poliţie Ionuţ HANGANU, în vârstă de 34 ani, din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov”, se arată în informarea IPJ Braşov.

Deși nu suferea de vreo altă boală, starea de sănătate a polițistului s-a degradat rapid, a fost intubat, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Subcomisarul de poliție Ionuț Hanganu a absolvit Liceul Militar “Neagoe Basarab” Buzău în anul 2005, iar în anul 2010 a absolvit Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București, fiind repartizat să își desfășoare activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în domeniul investigațiilor criminale.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here