Horoscop 5 noiembrie. Vibraţia zilei este 5 şi e bine s-avem un dram de curaj să ne putem bucura de viaţă

 O să găsim doza de echilibru de care-avem nevoie ca să fim şi fericiţi în cuplu, acasă, şi mulţumiţi din punct de vedere profesional, la slujbă, la şcoală.

Vibraţia zilei este 5 şi e bine s-avem un dram de curaj să ne putem bucura de viaţă.

HOROSCOP 5 NOIEMBRIE 2020 SCORPION

O să vă-ngrijiți şi de sănătate, sau aşa ar fi de dorit, să funcţionaţi la capacitate maximă, c-aveţi resurse, nu glumă. Sunt lucruri pe care le puteţi rezolva din mers, fără dificultate, şi o să luaţi aprobări, avize favorabile, note, calificative – de top.

HOROSCOP 5 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Prietenii au devenit parcă – mai receptivi la problemele voastre şi o să primiţi ajutorul de care-aveți nevoie. O să scoateţi nişte bani din buzunar ca să luaţi tot ce trebuie pentru casa unde unul învaţă, altul lucrează şi o să vă descurcaţi frumos cu toate.

HOROSCOP 5 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN

Încă se mai pot repara diverse lucruri pe-acasă, printre care şi maşina, iar dacă nu vă mai dă nicio şansă mecanicul, vă luaţi alta. Vă vin idei de afaceri şi cu ceva tot o să daţi lovitura şi-o să câştigaţi bani frumoşi – pare să fie ceva de perspectivă.

HOROSCOP 5 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Poate începeţi nişte cursuri, o specializare, daţi şi vreun examen, e un moment bun să vă reinventaţi. Or să apară nişte bani din senin şi o să puteţi acoperi cheltuielile, să aveţi şi voi un control al bugetului şi s-aveţi şi pentru neprevăzute.

HOROSCOP 5 NOIEMBRIE 2020 PEŞTI

E cineva care vă susţine să legalizaţi o situaţie care ţine de şcoală, să fiţi cu toate în regulă. E momentul să reactualizaţi nişte acte, să vindeţi, să cumpăraţi o locuinţă, să legalizaţi o situaţie care ţine de şcoală, să fiţi cu toate în regulă.

HOROSCOP 5 NOIEMBRIE 2020 BERBEC

O să vă puteţi împăca cu cineva cu care-aţi avut discuţii aprinse şi o să stingeţi orice conflict. O s-aveţi şansa de a câştiga ceva de pe urma unui proces, ori poate şefii vă împlinesc o dorinţă mai veche, şi o să vă echilibraţi şi financiar.

HOROSCOP 5 NOIEMBRIE 2020 TAUR

O să vă caute cineva din străinătate care vrea să găsiţi o formulă de colaborare şi să vă daţi cât mai repede acordul. E animaţie la serviciu, chiar dac-o să fie mult de muncă o să vă achitaţi onorabil, pentru că n-o să vi se pară greu şi or să apară şi satisfacţiile materiale.

HOROSCOP 5 NOIEMBRIE 2020 GEMENI

Relaţia sentimentală intră pe vibraţie superioară şi o să vă puteţi aşeza şi voi la casa voastră. O să faceţi rost de bani, sunt lucruri pe care vreţi nepărat să le cumpăraţi pentru că v-or fi absolut necesare şi nu puteţi face rabat de la aşa ceva.

HOROSCOP 5 NOIEMBRIE 2020 RAC

O reuşită, se pare că luaţi nişte bani care să vă umple golurile şi o să vă asiguraţi şi pentru iarnă, faceţi aprovizionare ca lumea. Vă puteţi schimba serviciul, vi se fac nişte oferte dar voi se pare c-aţi ales deja, şi o să vă bucuraţi de un nou început în meserie.

HOROSCOP 5 NOIEMBRIE 2020 LEU

Vă străduiţi să puneţi casa la punct, să reîmprospătaţi aerul, poate doar – estetic – interveniţi, dacă de alte lucruri nu o fi nevoie. Se-anunţă rezultate bune la şcoală, poate vă liniştiţi şi cu şcoala copiilor, lucrurile se-aşează, n-ar trebui să vă faceţi probleme.

HOROSCOP 5 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ

O să găsiţi o nouă formulă de lucru, poate fi ceva în paralel cu serviciul şi bine plătită munca. Poate reînnoiţi un contract, vă bucuraţi de un nou început, mai promiţător, şi o să fie un progres vizibil, şi energie aveţi să ţineţi pasul cu ce se cere.

HOROSCOP 5 NOIEMBRIE 2020 BALANŢA

O să puteţi fi şi voi fericiţi, să vă bucuraţi de căldură unui cămin, şi o să cultivaţi şi menţineţi armonia din cuplu. Aţi putea cere nişte înlesniri, şefilor, că v-au tot dus cu zăhărelul şi trebuie să le reamintiţi, că n-or să se roage ei de voi – insistaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here