Ministrul Transporturilor are coronavirus. Care este starea de sănătate a lui Lucian Bode

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost confirmat cu coronavirus. Acesta este al doilea ministru din cabinetul lui Orban care a fost diagnosticat cu COVID-19. 

Lucian Bode a anunţat pe pagina sa de Facebook că a fost diagnosticat cu coronavirus. Ministrul Transporturilor spune că se simte bine şi că nu prezintă simptome specifice.

“În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID – 19 și, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv. Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toți pașii ceruți de protocol.

În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice și am încredere că, în cele din urmă, totul va bine. Va urez multă sănătate, tuturor!”, a spus Lucian Bode pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a susţinut marţi, o conferinţă de presă în Salonul Regal din incinta Gării de Nord în care a vorbit despre principalele priorităţi ale Guvernului privind dezvoltarea infrastructurii de transport.

Ministrul Economiei a fost testat pozitiv cu Covid: “Am respectat regulile, dar acest virus nu iartă”

Ministrul Economie, Virgil Popescu, a anunţat luni seară că a fost depistat pozitiv cu Covid, în urma testelor făcute în vederea deplasării pe care trebuia să o facă în Israel, alături de premierul Ludovic Orban.

Virgil Popescu a scris pe pagina sa de Facebook că a avut simptome de gripă duminică seara, dar că starea sa de sănătate nu este gravă şi este nerăbdător să se întoarcă la muncă.

“Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID – 19. Am urmat protocolul și sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieșit pozitiv.

Nu am simptome grave. Cei apropiați sunt în regulă.

Aveți grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu iartă. Sunt încrezător că voi trece și peste această perioadă. Că este multă treabă de făcut.”, a scris ministrul Economiei pe Facebook.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here