Emil Moț: La Slatina vom avea alegeri sigure. Vom avea grijă de fiecare om care vine la vot să fie în totală siguranță

Prezent, vineri, la conferința de presă la care au mai participat secretarul general al Partidului Social Democrat, Paul Stănescu, și președintele PSD Olt, Marius Oprescu, primarul municipiului-reședință de județ, Emil Moț, a dat asigurări că, la Slatina, alegerile din 6 decembrie vor fi sigure din punct de vedere al sănătății populației.

Edilul a mai arătat că municipalitatea va asigura secțiile de votare cu măști și dezinfectant pentru toți cei care se vor prezenta la urne, așa cum a făcut și la alegerile locale din 27 septembrie.

„Din punct de vedere administrativ, vreau să vă spun că vom lua toate măsurile necesare pentru ca aceste alegeri să fie fără probleme. Știți foarte bine, am avut alegerile locale, Guvernul a spus că va da și va pune la dispoziție pentru toată lumea, pentru toți alegătorii, dezinfectant, măști, că se va asigura absolut totul. Vă spun, nu a fost așa. Înainte de alegeri, noi, la Slatina, am trecut prin Consiliul Local o hotărâre prin care am pus la dispoziție de la Primăria Slatina, pentru toți alegătorii, măști și dezinfectant. Același lucru se va întâmpla și de data asta, pentru că, din păcate, ceea ce spune Guvernul și ceea ce se întâmplă în realitate este cu totul și cu totul altceva. O să avem aceste alegeri, iar noi la Slatina o să le avem cât mai sigure. Ca și alegerile locale, și aceste alegeri vor fi, din punctul nostru de vedere, al Primăriei Slatina, sigure. Vom avea grijă de fiecare om care vine la vot să fie în totală siguranță”, a declarat primarul Slatinei.

Emil Moț a făcut și o foarte scurtă declarație politică, spunând că PSD va câștiga, „fără doar și poate”, alegerile parlamentare.

1 COMENTARIU

  1. Ne asigura Domn Primar ca vom avea alegeri în conditii de siguranță,dar de ce primăria nu mai pune dezinfectant în dozatoare cumpărate pe banii noștri?Sau sunt mai importante panseluțe din scuare decât siguranță pensionarilor care nu își permit nici măcar o sticla cu spirt?Impozitele le-am plătit la zi,ar trebuiisa distribuie masti si mănuși pt slătineni nu sa plantam flori.Se tratează covidul cu ele?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here