Municipalitatea slătineană a înlocuit mai mulți copaci din Parcul Tineretului

Parcul Tineretului, una dintre zonele preferate de slătineni și nu numai, pentru momentele de relaxare, a beneficiat în această perioadă de mici îmbunătățiri, după ce mai mulți copaci s-au uscat.

Astfel, Primăria Slatina, prin intermediul angajaților de la societatea Dezvoltare Urbană, a început lucrările de înlocuire a tuturor arborilor afectați.

Potrivit primarului Slatinei, Emil Moț, municipalitatea este preocupată ca fiecare slătinean să se bucure, în bune condiții, de acest loc de relaxare.

„Preocuparea primăriei de a oferi slătinenilor, în orice anotimp, o opțiune de petrecere a timpului liber în parcuri dotate la standarde superioare de calitate poate fi observată permanent, aceste zone de agrement și recreere fiind atent monitorizate de angajații serviciilor de specialitate din subordinea autorității locale.

Profitând de condițiile meteo favorabile, societatea care administrează spațiile verzi din municipiu a intervenit, zilele acestea, în Parcul Tineretului, unde a înlocuit toți arborii care nu prezentau o dezvoltare conformă, luându-se toate măsurile de prindere, perioada fiind propice plantării acestor materiale dendrologice”, a afirmat edilul.

La sfârșitul lunii octombrie, un alt parc din oraș, Eugen Ionescu, și-a primit vizitatorii complet reabilitat, cu alei ușor accesibile, mobilier urban nou și spații verzi reamenajate, a mai spus Emil Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here