Cadru medical de la Spitalul Caracal, UCIS de noul coronavirus. „Drum lin printre îngeri om bun”!

Încă un cadru medical a fost răpus de noul coronavirus. De data aceasta, este vorba de asistenta șefă a Secției ORL din cadrul Spitalului Municipal Caracal, care s-a stins din viață duminică dimineață.

Informația a fost confirmată de managerul spitalului, dr. Liviu Radu.

Eugenia Roșca avea 61 de ani și, în urmă cu două săptămâni, a fost internată în unitatea sanitară caracaleană, cu simptome specifice infectării cu SARS-CoV-2.

În urmă cu câteva zile, starea ei de sănătate s-a înrăutățit brusc. Duminică dimineață, asistenta șefă a pierdut lupta cu boala, dându-și ultima suflare.

Eugenia Roșca, femeia ucisă de noul coronavirus

Imediat după aflarea veștii, pe pagina de socializare a femeii au apărut mesaje de condoleanțe și strigătul disperat al fiicei sale.

„Drum lin printre îngeri om bun, Dumnezeu sa va odihneasca în pace si lumina, ati lasat un gol imens în sufletele noastre”, a scris, pe Facebook, o cunoștință a femeii.

„Soarele vietii a apus pentru o fiinta atat de draga noua. In acest univers al tristetii ne raman stelele amintirilor, care sa ne aline durerea! Vei ramane vie in amintirea noastra,o fiinta mereu cu zambetul pe buze !Sincere condoleante”, a scris și o colegă a asistentei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here