Un șofer a făcut accident de 6 ori într-un minut. A lovit 3 mașini și a doborât ziduri

Un șofer în vârstă din Marea Britanie a făcut accident de șase ori într-un singur minut. Bărbatul, care a lovit cel puțin trei mașini și mai multe ziduri, ar fi avut o problemă medicală, scrie Daily Mail.

Un șofer în vârstă din Marea Britanie a făcut accident de șase ori într-un singur minut. Acesta a lovit cel puțin trei mașini și mai multe ziduri.

Incidentul a avut loc pe 3 noiembre, într-o intersecție din Handsworth, Birmingham.

Camerele de supraveghere au surprins întreaga scenă. Bărbatul, aflat la volanul unei Toyota Aygo albastră, intră în intersecție fără să se asigure și apoi accelerează brusc, lovid un zid.

Șoferul, care ar avea în jur de 70 de ani, nu s-a oprit însă. El a dat cu spatele și a lovit o mașină oprită în intersecție. Încercând să fugă, acesta a mai provocat apoi alte patru accidente.

Bărbatul ar fi avut o problemă medicală în timp ce se afla la volan, potrivit martorilor.

„Prietenul meu, care a fost implicat în accident, a spus că în momentul în care bărbatul s-a oprit, avea încă piciorul pe accelerație. A avut un fel de problemă medicală. Este o situație nebună”, a declarat un localnic pentru sursa citată.

O ambulanță sosită la fața locului i-a acordat șoferului primul ajutor și l-a transportat apoi la spital pentru verificări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here