Lupta cu noul coronavirus: ALRO cumpără mai multe aparate de oxigen pentru Spitalul Slatina

SC Alro SA va cumpăra mai multe aparate de oxigen pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina, aparate ce vor fi utilizate în lupta cu COVID-19. Nu este prima oară când compania slătineană ajută Spitalul Județean.

Potrivit surselor OLT-ALERT, este vorba de cinci aparate generatoare de flux integrat cu oxigen și tratament cu aerosoli care vor fi utilizate în lupta cu noul coronavirus.

Decizia a fost luată în urma unei discuții purtate de președintele Consiliului de Administrație, Marian Năstase, cu directorul general al companiei, Gheorghe Dobra, cu Nicu Durău, director de Resurse Umane și cu președintele Sindicatului Liber „Aluministul”, Constantin Popescu, mai spun sursele OLT-ALERT.

Nu este prima oară când compania slătineană ajută Spitalul Județean. La începutul pandemiei, Alro a donat unității sanitare o importantă sumă de bani.

De asemenea, la începutul lunii aprilie, compania a cumpărat și donat Spitalului Slatina sute de combinezoane și viziere.

Și în luna iulie Alro a făcut un gest generos nu doar pentru spitalul din Slatina, ci și pentru Spitalul Fundeni din Capitală, Crucea Roșie Română și Asociația Internațională de Poliție – Secția Română, care au primit aproape jumătate de milion de lei din partea companiei producătoare de aluminiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here