S-a aruncat pe trecerea de pietoni în faţa unui conducător care dădea examenul auto. Motivul este de-a dreptul revoltător

Un elev care susţinea examenul auto a avut parte de coşmarul vieţii lui. Conducătorul auto, care era alături de poliţist, a fost la un pas să calce cu maşina un individ care s-a aruncat în faţa maşinii şi s-a întins pe o trecere de pietoni. Incidentul a avut loc pe Bulevardul Theodor Pallady din Capitală.

Un elev de la Școala Autosport care susţinea, astăzi, 20 noiembrie,  proba practică, cu polițistul în dreapta, s-a trezit că un individ îi iese în cale. Martorii au declarat însă că maşina a fost oprită la timp, înainte să aibă loc vreun incident.

Instructorii auto care merg frecvent pe Bulevardul Theodor Pallady, din sectorul 3, se plâng de faptul că este vorba despre un om al străzii, care recurge mereu la acest gest pentru a face rost de bani. Acesta se preface că e lovit, iar martorii ajung să creadă că a fost lovit, și amenință că sună la 112. Speriați, șoferii scot bani din buzunar ca să-i lase în pace.

De data aceasta însă, bărbatul nu a avut prea mult noroc. A dat de un polițist examinator și a fost nevoit să se ridice de pe jos, fără să facă scandal. ”Nu a fost anunțat nici un accident în zona respectivă”, au confirmat polițiștii de la Brigada Rutieră.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here