Stâna de pe Transalpina, distrusă în urma unui incendiu pus intenționat. Şeful de la Investigaţii Criminale conduce ancheta

Stâna Ştefanu de pe Transalpina a ars din temelii în urmă cu o săptămână. În urma anchetei, oamenii legii au ajuns la concluzia că focul a fost pus intenţionat. Aceştia au căutat indicii care să-i conducă la modul de incendiere și la autorii acestei fapte.

Ancheta este condusă de șeful Servicilului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Voineasa.

„Șeful de la INVESTIGAȚII CRIMINALE din cadrul Poliției Stațiunii Voineasa, Bunget Viorel, fiind sprijinit de de către lucrători din cadrul ISU VÂLCEA s-au implicat și fac verificări complexe în vederea identificări și tragerii la răspundea penală a făptuitorilor.

Am încredere în aceste organe abilitate care își vor face datoria și care vor stabili cu exactitate cauzele și condițiile în care s-a produs incendiul, folosind tehnică ultramodernă.

Cu atâta tehnologie prin sateliți e doar o chestiune de timp“, este mesajul transmis de către băcița Mărioara Babu, cea care se ocupă de Stâna Ștefanu, potrivit igj.ro.

Stâna de pe Transalpina, o atracție pentru turişti

Stâna Ştefanu a devenit o adevărată atracție turistică pentru cei care vizitează Transalpina. Turiștii veneau să deguste mâncărurile tradiționale pregătite de băciţa Mărioana. Stâna a obţinut chiar şi certificatul de Produs Tradițional pentru „tocana de oaie“.

De asemenea, turiştii erau întâmpinați de măgăruși, câini ciobănești foarte cuminți și se puteau fotografia cu cojoacele tradiționale ciobănești.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here