Un șofer de 20 de ani „s-a înfipt” cu mașina într-un TIR, pe DN1C. Tânărul este în stare gravă

Un șofer de BMW a rămas încarcerat după ce a intrat cu mașina sub un TIR pe DN1C, în localitatea Câțcău, din Cluj. Tânărul de 20 de ani circula cu viteză și a lovit TIR-ul în partea din spate.

Bărbatul a suferit traumatisme severe la nivelul capului și era inconștient la momentul intervenției.

Tânărul a fost transportat la spital, în stare general gravă.

„Solicitarea pentru intervenția de urgență a fost primită în jurul orei 9.50, iar locul accidentului au fost dislocate o autospecială cu modul de descarcerare și 2 echipaje SAJ.

Pompierii au găsit la fața locului un autocamion și un autoturism avariate, iar în autoturism se afla încarcerat un tânăr de aproximativ 20 de ani. Acesta prezenta traumatisme severe la nivelul capului și se afla în stare de inconștiență”, a anunțat ISU Cluj.

Bărbatul a fost scos din mașină cu greu și transportat la spital.

„Pompierii au acționat pentru a îndepărta portiera autoturismului, îndepărtarea bordului sub care se afla prins bărbatul și au folosit echipamentele din dotare pentru a-l extrage din autoturism fără a-i agrava leziunile suferite.

Bărbatul a fost preluat de un echipaje medical al SAJ și a fost transportat la spital, în stare generală gravă, pentru îngrijiri și investigații de specialitate”, mai spune ISU

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here