ALRO a donat peste 650.000 de lei pentru a preveni și combate pandemia de COVID. 170.000 de lei, pentru spitalele din Olt

ALRO susține activitatea spitalelor din județul Olt prin două donații constând în echipamente vitale în valoare de peste 170.000 RON pentru tratarea pacienților afectați de COVID-19. De asemenea, ALRO susține comunitățile locale încă dintr-o faza incipientă a crizei sanitare, și până în acest moment, a donat peste 650.000 lei instituțiilor și organizațiilor implicate în prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19.

Astfel, ALRO a donat șapte aparate generatoare de flux integrat de oxigen și tratament cu aerosoli: cinci aparate în valoare de 122.500 RON, către Spitalul Județean de Urgență Slatina, două aparate în valoare de 49.000 RON, către Spitalul Municipal Caracal.

„ALRO a fost și va continua să fie un pilon al societății, oferind personalului medical instrumentele necesare în susținerea eforturilor de a salva viețile pacienților afectați de COVID-19, astfel reafirmându-și angajamentul și implicarea de a contribui înapoi în cadrul comunității”a adăugat Gheorghe Dobra, Director General al ALRO.

Totodată, Grupul ALRO a implementat protocoale și proceduri complexe de la declanșarea crizei sanitare și a reușit să gestioneze eficient efectele pandemiei COVID-19, asigurând astfel continuitatea activității sale, în condiții de siguranță

„Ne-am concentrat întotdeauna atenția asupra sănătății și siguranței angajaților noștri și astăzi, mai mult ca oricând, sănătatea acestora, a familiilor și rudelor lor și, de fapt, a întregii comunități, a devenit principala noastră prioritate, fiind parte a acesteia”, a mai declarat Gheorghe Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here