Sfârșit de săptămână cu atmosferă de basm: Luminițele de Crăciun vor fi aprinse, mâine, la Slatina

Municipiul Slatina este pregătit să întâmpine sărbătorile de iarnă, iluminatul festiv urmând a fi inaugurat mâine, începând cu ora17:00.

Însă, punerea în funcțiune a instalațiilor luminoase va fi făcută fără fast, din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

„Slătinenii care au ales să își petreacă acasă minivacanța de 1 Decembrie, vor avea parte de un adevărat spectacol de culoare și lumini, mii de ghirlande și figurine îmbrăcând străzile municipiului în straie de sărbătoare”, a declarat primarul Slatinei, Emil Moț.

Unul din punctele de atracție va fi, și în acest an, Parcul Tineretului, unde, atât cei mici cât și cei mari se vor bucura, începând din acest weekend prelungit, de o atmosferă de basm, specifică acestei frumoase perioade a anului.

„Din această feerie a iernii vor lipsi, fără voia noastră, dat fiind că actualele reguli sanitare și de distanțare socială o impun, manifestările tradiționale pe care municipalitatea le organiza: evenimentele de Moș Nicolae, desaga lui Moș Crăciun, Revelionul în aer liber”, a mai afirmat Moț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here