Tânărul din Olt care a bătut cu bestialitate o fată a fost arestat la domiciliu

Tânărul din localitatea Iancu Jianu care, în urmă cu câteva zile, a bătut, cu sălbăticie, o tânără de 18 ani pe o stradă din comuna Călui, a fost arestat la domiciliu. Anchetatorii au propus măsura arestării preventive a inculpatului, însă solicitarea a fost respinsă de magistrații Judecătoriei Balș.

Decizia instanței de judecată nu este definitivă, putând fi contestată.

„În temeiul art. 227 alin. 2 din Codul de procedură penală respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Guț Claudiu Eugen, fiul lui Iulică Iulian și Daniela Nicoleta, născut la data de 18.02.2004 în or. Balş, jud. Olt, cu dom. în com. Iancu Jianu, str. Crângului, nr.5, jud. Olt, C.N.P. , în dosarul penal nr. 1146/P/2020. În baza art. 227 alin. 2 Cod procedură penală rap. la art. 202 alin. 4 pct. d) şi art. 218 Cod procedură penală dispune luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu faţă de inculpatul Guț Claudiu Eugen, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 26.11.2020, până la data de 25.12.2020, inclusiv”, se arată în încheierea Judecătoriei Balș.

Pe durata măsurii arestului la domiciliu inculpatul are următoarele obligaţii: să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi si libertăţi, a judecătorului de camera preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat și totodată, să nu comunice direct sau indirect, cu persoana vătămată și cu martorii.

Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 15 spre 16 noiembrie, în timp ce se afla pe raza comunei Călui, minorul ar fi lovit cu picioarele, în mod repetat, o tânără de 18 ani.

„În urma unei lovituri, tânără s-a dezechilibrat si a căzut, minorul continuând sa o lovească”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Inițial, minorul a fost reținut de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here