Arafat a dat ordin! Intră în carantină de mâine, 29 noiembrie. Românii din aceste zone trec la declarație

Arafat a dat ordin! Intră în carantină de mâine, 29 noiembrie. Românii din aceste zone au nevoie de declarație pentru a circula și pentru a ieși din casă pentru cele necesare. Decizii de ultimă oră luate de autoritățile din România.

Arafat a dat ordin! Intră în carantină de mâine, 29 noiembrie. Românii din aceste zone trec la declarație

În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență emisă la propunerea Direcției de Sănătate Publică a județului Constanța, respectiv Alba, ținând cont de evaluarea epidemiologică avizată de către Institutul Național de Sănătate Publică, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a emis în data de 27.11.2020, ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru Cernavodă, Cumpăna, Târgușor din Județul Constanța și localitatea Vințu de Jos din Județul Alba.

Carantina pentru localitățile din Județul Constanța intră în vigoare în data de 28.11.2020, de la ora 20:00. Carantina pentru localitatea din Județul Alba intră în vigoare în data de 29.11.2020, de la ora 06:00.

Numărul cazurilor au scăzut astăzi

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 8.134 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV –2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here