Cutremur pe scena politică din România! Se întâmplă imediat după alegerile parlamentare. Răsturnare totală de situație

Sursa foto: romaniatv.net

Dezvăluirea momentului! Conform ultimelor informații apărute într-un sondaj, acest partid va pune mâna pe putere în România. Este răsturnare totală de situație.

Conform datelor preliminare ale unui sondaj de opinie realizat de Verifield, la comanda Pro România, în viitorul Parlament ar putea intra șapte partide. Sondajul a fost realizat în perioada 20-23 noiembrie, pe un eșantion de 700 de interviuri telefonice, 60,9% dintre votanți au spus că vor merge cu siguranță la vot și alți 15,4% răspund că probabil vor merge.

Conform sondajului, PNL nu s-a erodat anul acesta, în timpul guvernării pe timp de pandemie. Acesta este favorit la alegeri, cu un scor de 31%. Pe locul doi se află PSD, cu un scor de 22,1%.

Rezultatul sondajului

  • PNL – 31%
  • PSD – 22,1%
  • USR-PLUS – 15,9%
  • Pro Romania – 9,6%
  • UDMR – 6,6%
  • PMP – 5,7%
  • Indepedent – 5,5%
  • Altul – 3,4%

Cutremur în lumea politică

PSD condus de Marcel Ciolacu și Vasile Dîncu va pierde după alegerile din 6 decembrie un număr important de parlamentari, peste 30, care se vor constitui într-un grup independent ce va susține din Parlament noul guvern Orban.

Informația este confirmată de analistul politic Cozmin Gușă dar și de liderul Pro România, Victor Ponta. Aceste mișcări parlamentare vor ajuta PNL în negocierea dură cu USR-Plus.

„Pesediștii refuzați explicit de către Iohannis de la posibilitatea participării la guvernare fac eforturi disperate să-și mobilizeze organizațiile pentru a-și prezerva la vot scorul de peste 30% cu care-i creditează sondajele actuale. Dacă vor reuși asta, vor putea trece mai ușor peste șocul intern al perspectivei opoziției pe termen nedefinit, șoc ce va fi dublat în mod cert de hemoragia de aleși pesediști din decembrie care vor îngroșa efectivele parlamentare pregătite să susțină guvernarea” a comentat Cozmin Gușă. El ne-a precizat că parlamentarii PSD care vor pleca din partid se vor constitui într-un grup independent cu intenția de a susține noul guvern care se va forma în jurul PNL și a lui Ludovic Orban.

Sursa: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here