Marius Iancu: „Este timpul să spunem “STOP” și, pe 6 decembrie, SĂ IEȘIM LA VOT!”/ FOTO

Marius Iancu, deputat

Niciodată, în istoria ultimilor 30 ani, românilor nu le-a fost teamă să meargă la vot, dar acum, în aceste vremuri atât de grele pe care le trăim, teama a ajuns să ne guverneze viețile. Este declarația deputatului de Olt Marius Iancu, intrat în cursa electorală pentru încă un mandat de parlamentar din partea PSD Olt.

Arătând eșecurile Guvernului Orban și obsesia președintelui Klaus Iohannis pentru adversarii politici ai PNL, deputatul PSD îi îndeamnă pe oameni ca, păstrând regulile impuse în contextul pandemiei de coronavirus, să iasă în număr mare la votul din 6 decembrie.

„Teamă de boală și moarte, teamă că o sa avem bani mai puțini, dacă PNL taie pensii și salarii, teamă că îți poți pierde locul de muncă, teamă să ne lăsăm copiii să se joace împreună, să îi ducem în parc, la mare sau la munte, teamă pentru viitorul lor, pentru că nu mai pot să învețe și pierd ani din viață în experimentul eșuat “școala on-line”.

Dar este timpul să spunem “STOP”, să deschidem ușile și porțile caselor noastre și, pe 6 decembrie, SĂ IEȘIM LA VOT!

Păstrând distanța, purtând mască și respectând toate măsurile, să mergem să votăm pentru SIGURANȚA NOASTRĂ ȘI A COPIILOR ȘI NEPOȚILOR NOȘTRI!

Să înlocuim teama și ura cu SIGURANȚĂ ȘI SPERANȚĂ!

Să îl oprim pe președintele Iohannis din discursul său împotriva românilor, să îi dăm o lecție de educație, de patriotism și să îi spunem că noi vrem să ne creștem copiii în democrație, că putem avea opinii politice diferite, putem fi altfel, dar rămânem uniți, pentru că toți suntem români!

Nouă nu ne-a fost teamă să mergem, în campanie electorală printre oameni, și oltenilor nu le-a fost teamă de noi. Au deschis ușile, au ieșit la poartă și ne-au ascultat mesajul, chiar dacă nu ne-au văzut prea bine din cauza măștilor.

PSD Olt a prezentat oltenilor, în campania pentru alegerile parlamentare, o echipă de profesioniști, cu experiență bogată în domeniile lor de activitate, cărora le pasă de oameni, de viitorul copiilor, de fiecare comunitate.

Știm problemele cetățenilor și avem soluții pentru ele, susținem proiectele de dezvoltare ale localităților Oltului și suntem alături de primarii olteni.

Împreună cu președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, investim în sănătate, educație și infrastructura rutieră a județului, iar vocea oltenilor va fi una puternică în Parlamentul României.

Orașele Oltului se dezvoltă, în toate comunele se lucrează la drumuri, poduri sau unități de învățământ, avem un spital județean, unde s-au făcut investiții importante, în ultimii patru ani și trebuie să continuăm.

O majoritate PSD în Parlament și un Guvern PSD înseamnă noi investiții pentru Olt și am demonstrat că se poate pentru că, în timpul Guvernării PSD, au început lucrările la Drumul Expres Craiova – Slatina – Pitești.

Noi, “pe-se-diștii” suntem alături de români, ei sunt singuri, acolo, în Palatul Victoria, la câte un chef în pandemie.

Avem un președinte care vorbește singur, la un pupitru, fie în fața Arcului de Triumf, refăcut în mandatul de primar al Gabrielei Firea sau pe un drum din Moldova, făcut tot de PSD.

Așa că, pe 6 decembrie, faceți două alegeri importante pentru noi toți, aveți curaj și mergeți la vot și votați echipa de parlamentari PSD Olt!”, a scris, pe pagina sa de socializare, Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here