Nepăsarea, ”tratamentul” administrat bolnavilor Covid în spitalele sufocate de pacienți

Un bărbat din Ploieşti a povestestit drama morţii bunicii lui. Femeia era diabetică şi a fost internată cu insuficienţă respiratorie.

În primele două zile de spitalizare, ea-i spunea nepotului său cât de rău e tratată: stătea în cort şi nu primea medicamente. În a cincea zi, starea pacientei se agravase. Alte cinci zile mai târziu, s-a stins.

Bărbatul mai spune şi că telefoanele bolnavilor erau date pe silenţios, iar cine insista cu apelurile primea răspunsuri seci şi reci.

La Constanţa, un alt bunic a fost tratat cu indiferenţă de cei numiţi salvatori. Bătrânul a fost internat pe secţia chirurgie şi a fost testat negativ iniţial. După 30 de ore, nepotul lui, cel care ne-a scris, primeşte un apel de la un număr privat prin care este anunţat că bunicul lui are coronavirus. De atunci, pacientul a fost externat, iar DSP nici nu s-a mai interesat.

Avem, din fericire, şi cazuri care ne fac să nu ne pierdem speranţa. O femeie din Drobeta Turnu Severin ne-a povestit că a fost tratată ireproşabil de medici.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here