Rezultate alegeri parlamentare în Olt: PSD-57,49%, PNL-19,79%, AUR-5,62%, USR PLUS-5,14%. Lista noilor parlamentari/ FOTO

PSD a câștigat alegerile în Olt cu 57,49%, obținând exact ceea ce și-a propus: două mandate de senator și patru locuri în Camera Deputaților.

Rezultatele scrutinului de duminică în Olt sunt următoarele: PSD – 57,49%, PNL – 19,79%, AUR – 5,62%, USR PLUS – 5,14%.

Potrivit scorurilor obținute, PSD Olt trimite în Parlament, pentru următorii patru ani, patru deputaţi (Marius Iancu, Cătălin Grecu, Florin Barbu și Adrian Chesnoiu) şi doi senatori (Paul Stănescu și Siminica Mirea), iar PNL Olt are un deputat și un senator (Gigel Știrbu și Liviu Voiculescu). Surpriza pe care Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a generat-o la nivel național se face simțită și în Olt, unde a câștigat un mandat de deputat care îi revine lui Octavian Marius Stancu.

„Țin pe această cale să le mulțumesc din nou oltenilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o. Pentru că e un nou vot masiv acordat Partidului Social Democrat în Olt. Le mulțumim încă o dată tuturor cetățenilor care au avut încredere în noi, le mulțumim primarilor și militanților noștri care au muncit în această campanie, candidaților și tuturor oamenilor implicați în campanie”, a declarat Marius Oprescu.

Noii parlamentari ai PSD Olt:

Paul Stănescu, senator PSD
Siminica Mirea, senator PSD
Marius Iancu, deputat PSD
Catalin Grecu, deputat PSD
Florin Barbu, deputat PSD
Adrian Chesnoiu, deputat PSD
Gigel Știrbu, deputat PNL
Liviu Voiculescu, senator PNL
Octavian Stancu, deputat AUR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here