Avocata Diana Şoşoacă, circ la Cotroceni. Şi-a pus masca incorect doar pe gură

Premieră absolută la consultările de la Cotroceni. Delegaţia AUR a întârziat minute bune la întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis pentru că nu a găsit intrarea în Palatul Cotroceni. Apoi, în sala în care avea loc discuţia cu şeful statului, avocata Diana Şoşoacă a refuzat să poarte corect masca, acoperindu-şi doar gura.

Diana Şoşoacă, aleasă senator din partea AUR, a făcut parte din delegaţia AUR care a mers la consultări cu preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

Înainte să ajungă la Cotroceni, avocata Şoşoacă anunţase într-un LIVE pe Facebook că ea nu va purta mască la întâlnirea cu şeful statului. Ulterior, în imaginile transmise din sala de la Cotroceni, înainte de intrarea şefului statului, Diana Şoşoacă apare cu masca de protecţie, dar o poartă incorect, acoperindu-şi doar gura.

„Aveţi o problemă cu masca asta… e o mare problemă pentru că se încalcă drepturi şi libertăţi ale unor oameni care, efectiv, sunt exceptaţi de la purtatul măştii. Şi în condiţiile în care peste 85% din măşti sunt neconforme e o mare problemă”, a spus Diana Şoşoacă după consultări, întrebată fiind de ce nu a purtat corect masca.

Despre întârzierea la consultări, Diana Şoşoacă a spus că „ne-am plimbat, a fost o plimbare de relaxare înainte de a intra la consultări, oricum sunt protocolare, am respectat protocolul”

Despre faptul că nu a purtat corect masca, Diana Şoşoacă a spus că „mi-au cerut sa pun masca, am aratat ca am un adeverinţă medicală care atestă că am probleme medicale, m-au rugat sa-mi pun totuşi masca macar pe gură, am pus-o. La finalul întâlnirii cu preşedintele mi-am dat-o jos”.

Delegaţia AUR a întârziat luni la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis. Întâlnirea era programată la ora 14, dar delegaţii AUR au ajuns în sala în care urma să aibă loc şedinţa în jurul orei 14.12. Conform România TV, delegația AUR a ajuns la Cotroceni pe jos, însă nu a nimerit intrarea bună. Liderii AUR au fost redirecționați de două ori, astfel că au întârziat la discuțiile cu Iohannis privind desemnarea unui premier.

Din delegația AUR au făcut parte George Simion, Claudiu Târziu, Dan Tanasă, Ringo Dămureanu și Diana Șoșoacă.

Sursa (text și foto): romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here