Florin Barbu, deputat ales în Olt, ironie la adresa liberalilor care au anunțat scăderea prețului la energie cu… un ban/KWh

Deputatul de Olt ales Florin Barbu îi ironizează pe liberali după ce aceștia au preluat un anunț al ministrului Economiei Energiei și Mediului de Afaceri, care a anunțat că prețul energiei electrice a scăzut „cu un ban pe kwh”, mesaj distribuit de liberali pe rețelele de socializare.

Ministrul Economiei Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a anunțat, recent, că energia electrică se ieftinește, de la 1 ianuarie 2021, cu un ban pe kwh.

Florin Barbu, deputat ales în Olt, îi ironizează pe liberalii care au preluat acest mesaj, distribuindu-l pe rețelele de socializare ca o „realizare incredibilă a unui Guvern vizionar”.

Totodată, Florin Barbu spune că este vorba de o „manipulare ieftină” și că populația va plăti, de fapt, facturi mai mari la energie.

„Din categoria marilor realizări liberale, pe lângă creșterea economică din mintea lui Cîțu, acum ministrul Energiei anunță că Hridroelectrica a scăzut prețul la energie electrică cu… un ban pe KWh.

Mesajul a fost preluat de toți liberalii, parlamentari sau nu, și anunțat pe rețelele de socializare sau în mass-media, ca o mare veste bună sau o realizare incredibilă a unui Guvern vizionar.

Care este, de fapt, strategia? O manipulare ieftină a populației în contextul liberalizării prețurilor la gaze și energie electrică, de la 1 ianuarie 2021.

De parcă, românii nu vor vedea realitatea atunci când vor plăti facturi mult mai mari, în plină iarnă, în plină criză medicală și economică.

Și cum o așa guvernare are nevoie de continuare, dacă se poate, în aceeași formulă, liberalii pregătesc deja mesajul pentru discount-urile viitoare- MAI GUVERNĂM ÎNC-UN AN, MAI REDUCEM CU UN BAN!

Să le fie de bine, lor, doar nu nouă…”, a scris, pe Facebook, Florin Barbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here